Welcome to Gettinghotforwine!

Samenwerking met 013 wines!

Twee van mijn ex- studiegenoten uit de vinologenopleiding hebben sinds kort immers een leuk import bedrijf opgestart genaamd 013 Wines (verwijzend naar de stad Tilburg, van waaruit de wijnen verdeeld zullen worden).

Met veel plezier hebben de eigenaren Robbert van der Linden en Boey Bouquet enkele wijnen van de wijngaard Nikolou in hun assortiment opgenomen en dit is nog maar het begin, want mijn ontdekking naar Griekse toppers gaat steeds verder.

Enkele van de wijnen uit hun Griekse portfolio zullen via deze site een review krijgen en daarna alsook hier via een eigen webshop aangeboden worden. Momenteel is de webshop nog volop in ontwikkeling, maar jullie worden er snel van op de hoogte gebracht wanneer deze live gaat. Ik kan niet beginnen te vertellen hoe enthousiast het me maakt dat ik deze wijnen eindelijk met jullie kan delen! Meer nieuws over de samenwerking volgt snel!

Informatie over deze wijngaard is reeds te vinden op de website onder de categorie 'Vineyards to Visit' en het uitgebreide artikel over mijn bezoek vind je hier onder 'Blog and News'.